J. Oravec o novom obsahu priemyselnej politiky zásadným problémom hospodárskej politiky na Slovensku je nedostatočná reštrukturalizácia - Pavlík, Tomáš
Názory Jána Oravca, generálneho riaditeľa Sekcie stratégie, podpory podnikania a legislatívy MH SR na vládny dokument Strednodobé priority hospodárskej politiky Slovenska a na jeho hlavné témy: priemyselnú politiku, privatizáciu, odstraňovanie korupcie a malé a stredné podnikanie.