Iný majetok ako predmet daňového odpisovania - Fekete, Imrich
Definovanie pojmu "iný majetok" v ustanovení par. 26 ods. 3 zákona o daniach z príjmov. Pojem technické zhodnotenie a jeho vymedzenie na účely daňového zákona. Technické zhodnotenie a oprava hmotného majetku. Za iný majetok, ktorý možno samostatne odpisovať považuje daňový zákon aj otvárky nových lomov, pieskovní a hlinísk. Posudzovanie výdavkov na technické rekultivácie. Podmienky, ktoré musia byť splnené, aby sa technické rekultivácie mohli považovať za iný majetok.