Analýza lízingovej operácie na konkrétnom príklade - Jánoš, Daniel
Charakteristika podnikateľského subjektu. Charakteristika obstarávaného majetku. Podmienky pri kúpe v hotovosti a pri kúpe na úver. Podmienky pri použití lízingu. Analýza jednotlivých foriem obstarania. Analýza účtovných a daňových dôsledkov lízingového vzťahu. Lízingový koeficient. Účtovanie priebehu lízingovej operácie.