Makropohľad na pracovnú silu vejár medzi dolnou a hornou hranicou pohybu potrieb a možností - Sojka, Jozef
Prognózy pracovných síl na roky 1999-2002. Odvetvová prognóza pracovných síl a jej porovnanie s prognózou za NH. Dopytové rovnice po pracovných silách. Odvetvová prognóza pracovníkov.