Obyvateľstvo silne pociťuje nepriaznivý vývoj zamestnanosti spotrebiteľský barometer - makroekonomika optikou verejnosti - Bezáková, Valéria
Spotrebiteľský barometer - celoeurópsky projekt na prieskum spotrebiteľského správania. Výsledky tohtoročného Spotrebiteľského barometra na Slovensku a porovnanie s výsledkami z roku 1997: názory občanov na hospodársku situáciu a vývoj, ceny tovarov a služieb a nasledujúci vývoj nezamestnanosti.