"Zelené" údaje Eurostatu varujú zaťaženie životného prostredia v Európskej únii - Papaj, Karol
Súbor environmentálnych indikátorov pre Európsku úniu. Prieskum Eurostatu vznikol na základe diskusií s vedcami a environmentalistami. Znižovanie emisií toxínov v krajinách EÚ. Ťažba dreva a zalesňovanie. Vplyv premávky na cestách životné prostredie EÚ. Množstvo vyprodukovaného komunálneho odpadu na obyvateľa.