Účtovanie osobitnej sadzby dane z úroku v nezárobkových a neziskových organizáciách - Laszová, Viera
Osobitná sadzba dane 15 perc. z úroku alebo iného výnosu. Daňová povinnosť v nezárobkových a neziskových organizáciách. Zaúčtovanie osobitnej sadzby dane na nákladovom syntetickom účte. Zaúčtovanie výnosu a úroku. Účtovanie úroku a dane z úroku v jednotlivých typoch organizácií.