Tiché spoločenstvo ako forma podnikania - Jánoš, Daniel
Tiché spoločenstvo ako rozšírená forma spolupodnikania a kapitálového investovania. Osoba tichého spoločníka. Zmluva o tichom spoločenstve. Zánik účasti tichého spoločníka na tichej spoločnosti. Zhodnotenie vkladov. Výhody financovania podnikateľského subjektu formou tichého spoločníka. Zdaňovanie podielu tichého spoločníka.