Sociálny fond v otázkach a odpovediach - Vladárová, Marta
Problematika zákona o sociálnom fonde. Otázky a odpovede k danej problematike sú rozdelené do ôsmich tematických blokov. Zákon o sociálnom fonde. Zamestnanec a zamestnávateľ. Tvorba fondu. Výpočet základu pre tvorbu sociálneho fondu. Definícia zamestnávateľa. Účtovanie sociálneho fondu. Použitie sociálneho fondu. Zdaňovanie príspevkov zo sociálneho fondu.