Integrace automatické identifikace do podnikových IS
Rozvoj podnikových informačných systémov. Systémy ADC (Automated Data Capture, ide o snímanie čiarových kódov) v podnikových informačných systémoch. Rozdiely v off-line a on-line prevedení týchto systémov. Výhody a prínos systémov ADC. Modul ADC Interactive Warehousing.