Osobitné pracovné podmienky žien - Rybárová, Mária
Ustanovenia zákonníka práce upravujúce postavenie žien v práci. Zákazy niektorých prác. Odpočinok medzi dvoma zmenami, ktorý sa poskytuje ženám. Nočná práca. Prevedenie na inú prácu. Pracovné cesty a preloženie. Rozviazanie pracovného pomeru. Úprava pracovného času. Materská dovolenka.