Zánik účasti spoločníka v spoločnosti s ručením obmedzeným - Fekete, Imrich
Charakter zániku účasti spoločníka v spoločnosti s ručením obmedzeným. Zánik účasti spoločníka z vôle spoločníka. Vylúčenie spoločníka valným zhromaždením. Vylúčenie spoločníka rozhodnutím súdu. Zrušenie účasti spoločníka v spoločnosti vyhlásením konkurzu na jeho majetok. Zánik účasti v dôsledku zníženia majetkového imania. Majetkové práva spoločníka po zániku účasti v spoločnosti. Spôsob zdanenia vyrovnacieho podielu.