Zákon č. .../1999 Z.z. zo 6. júla 1999, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 212/1995 Z.z. o koncesionárskych poplatkoch ...
Zákonom č. .../1999 Z.z. zo 6. júla 1999 sa mení a dopĺňa zákon č. 212/1995 Z.Z. o koncesionárskych poplatkoch a zmena zákona č. 468/1991 Zb. o prevádzkovaní rozhlasového a televízneho vysielania v znení neskorších predpisov. Zmenené a doplnené jednotlivé ustanovenia. Novelizácia zákona nadobúda účinnosť 1. septembra 1999.