Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 212/1995 Z.z. o koncesionárskych poplatkoch
Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 212/1995 Z.z. o koncesionárskych poplatkoch a o zmene zákona č. 468/1991 Zb. o prevádzkovaní rozhlasového a televízneho vysielania v znení neskorších predpisov.