Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 320/1993 Z.z. zo 16. decembra 1993 o úprave náhrady za stratu na zárobku ...
Znenie zákona NR SR č. 320/1993 zo 16. decembra 1993 o úprave náhrady za stratu na zárobku po skončení pracovnej neschopnosti vzniknutej pracovným úrazom alebo chorobou z povolania.