Lídr informačního věku
Krátky životopis Williama (Billa) H. Gatesa, výkonného riaditeľa spoločnosti Microsoft Corporation. Mladosť a začiatky v oblasti softwaru. Knihy Billa Gatesa a ich úspešnosť. Ďalšie jeho aktivity.