Průmyslové inženýrství: katalyzátor změn - Vytlačil, Milan
Málo známe priemyslové inžinierstvo a jeho charakteristika. Profesia priemyslového inžiniera. Fázy zvyšovania produktivity v podniku. Úloha priemyslového inžinierstva v zavádzaní zmien v podniku.