Medziročný vývoj dôchodkovej situácie v poľnohospodárstve sa zhoršil - Dobrucká, Lora
Zložitá situácia v slovenskom poľnohospodárstve. Strata poľnohospodárskych subjektov. Porovnanie po krajoch. Príčiny zhoršovania poľnohospodárskych výsledkov. Platobná neschopnosť poľnohospodárskych podnikov. Zvyšovanie cien vstupov, pričom nákupné ceny poľnohospodárskych produktov sa takmer nemenia. Znižovanie reálnej hodnoty dotácií. So ziskom vlani skončili iba samostatne hospodáriaci roľníci.