Agrárny trh a agropotravinársky obchod v SR sa vyvíjajú živelne - Ižáková, Viera
Príčiny živelného vývoja slovenského agrárneho trhu. Dôsledky nesprávnej liberalizácie trhu. Nesystémový prístup k zahraničnému obchodu s agropotravinárskymi produktami. Nedocenenie exportu. Pokles konkurencieschopnosti. Východiská z uvedenej zložitej situácie.