Vyhodnotenie poľnohospodárskych a potravinárskych podnikov na základe hospodárskych výsledkov roku 1998 - Chrastinová, Zuzana
Súťaž Top Agro 1998/1999 o dosiahnutých hospodárskych výsledkoch poľnohospodárskych a potravinárskych podnikov. Sledované ukazovatele - rentabilita celkového kapitálu, rentabilita tržieb, produktivita práce z pridanej hodnoty, doba splatnosti záväzkov, celková zadlženosť majetku.