Příspěvek k diskusi o TQM - Huňát, Alexander
Podstata TQM a jeho implementácia stále predmetom mnohých diskusií. Preklad názvu Total Quality Management. Čo TQM znamená a ponúka. Princípy zavádzania TQM do praxe.