Systémy ekologického managementu požadavky ISO 14000
Norma ISO 14000 ako systém ekologického manažmentu. Kedy je vhodné zaviesť v podniku štandardy ISO 14000. Špecifiká modelu ISO 14001 a kroky k jeho implementácii. Prínosy zavedenia ekologického manažmentu.