Nové organizačné usporiadanie Ministerstva pôdohospodárstva SR - Kovačovský, Jozef
Od 1.5.1999 nadobudla platnosť nová organizačná štruktúra Ministerstva pôdohospodárstva SR. Prispôsobenie štruktúry vrcholového riadenia a organizovania legislatívnych, hospodárskych, ekonomických, ekologických a sociálno-spoločenských procesov a odvetví pôdohospodárstva systému riadenia zaužívanému v EÚ.