Prosperita firmy závisí od zvyšovania kvality ľudí investícia do vzdelania - rýchlonávratná investícia - Tomko, Albín
Základné prvky kultúry úspešných organizácií. Význam ľudského potenciálu pre úspech firmy. Podniková kultúra. Rozvoj odborného rastu pracovníkov prostredníctvom sociálno-psychologických tréningov.