HDP Ukrajiny v minulom roku dosiahol úroveň 25 perc. z roku 1990 priemerná mzda zamestnanca v roku 1995 bola 90 USD, v súčasnosti je to asi 40 USD - Hois, Peter
Súčasný nepriaznivý stav ekonomiky Ukrajiny. Vývoj makroekonomických ukazovateľov od roku 1990. Najväčší investori na Ukrajine (UMC, Coca-Cola, Daewoo). Štátny rozpočet na rok 1999. Aktivity Národnej banky Ukrajiny.