Dane z majetku - Grúň, Ľubomír
Základné črty právnej úpravy daní z majetku. Daň z pozemkov. Podmienky splácania dane nájomníkom a oslobodenia od dane. Spôsob zistenia základu dane z pozemkov. Daň zo stavieb, jej predmet a základ. Daňové úľavy na daň zo stavieb.