Vznik najväčšej banky na svete má riešiť najmä domáce problémy je trojfúzia IBJ - DKB - Fuji prvý krok ku skutočnej revitalizácii japonského finančného sektora? - Tomek, Radoslav
Tri japonské banky: Industrial Bank of Japan (IBJ), Dai-Ichi Kangyo (DKB) a Fuji Bank oznámili vytvorenie aliancie, ktorá o niekoľko rokov vyústi do vytvorenia spoločného subjektu. Ďalšie plánované fázy spojenia. Charakter a zmysel tejto fúzie. Problémy japonského bankového sektora. Výsledky japonských "city" bánk za posledné roky. Najväčšie banky sveta.