Moderné potraviny - Augustín, Martin
Neustále sa rozširujúci sortiment polotovarov. Prvé lastovičky medzi polotovarmi v minulosti. Mäso v balíčkoch. Rozdelenie polotovarov podľa spôsobu spracovania potravín a podľa použitých surovín. Konzervované polotovary. Uskladňovanie polotovarov. Trendy moderného štýlu života prajú predaju polotovarov.