Cenotvorba v praxi - Augustín, Martin
Cena ako dôležitý marketingový nástroj. Vplyv ceny na dopyt. Komunikačné vlastnosti ceny výrobku. Cenová elasticita. Substitúcia a komplementarita produktov. Optimálna cena. Aspekty ceny v obchode.