Pojem a podstata finančného lízingu - Jánoš, Daniel
Lízing ako nová forma financovania podnikateľskej činnosti. Charakteristika lízingu. Pojem, podstata a formy finančného a operatívneho lízingu. Finančný lízing a daň z príjmov. Finančný lízing a daň z pridanej hodnoty. Praktické príklady.