Nádeje na zníženie daní, alebo daňové presuny? - Schultzová, Anna
Základné faktory určujúce optimálny daňový systém. Miery ekonomickej slobody SR v jednotlivých oblastiach. Porovnanie nezdaniteľných častí základu dane uplatňovaných v ČR a SR. Úvahy o možnostiach zníženia daňového zaťaženia.