Upadajúci trh donútil Makytu diverzifikovať výrobu - Hrúz, Juraj
Hospodárenie spoločnosti Makyta, a.s. Púchov za prvý polrok 1999. Situácia na trhu textilného a odevného priemyslu v európskych krajinách, silné konkurenčné prostredie. Objem výroby, podiel vývozu, zisk pred zdanením. Pokles tržieb za predaj v SR a ČR. Budovanie vlastnej predajnej siete. Makyta má nedostatok pracovnej sily. Diverzifikácia výroby. Investície Makyty.