Prehľad o lokálnej ekonomike - Krátka, Dáša
Problematika financovania miestnych samospráv v Slovenskej republike. Odvetvová štruktúra výdavkov rozpočtov obcí. Výdavky rozpočtov obcí v členení podľa rozpočtových skupín. Vývoj štruktúry príjmov rozpočtov obcí.