Účtovanie niektorých špecifických prípadov so zmenkami - Baštincová, Anna
Eskont zmenky - prevod zmenky pred jej splatnosťou na banku. Postup účtovania pri eskonte zmenky. Postúpenie zmenky faktoringovej spoločnosti. Postup účtovania postúpenia zmenky. Nákup a predaj zmeniek ako obchodovateľných cenných papierov. Postup účtovania nákupu a predaja zmeniek. Daňové dôsledky zmenkových operácií.