Strategické aliancie: útok na globálne prostredie - Brzica, Daneš
Stručná charakteristika aliancií. Motívy vzniku strategickej aliancie. Budovanie strategických aliancií a ich riziká. Hodnotový reťazec strategických aliancií a jeho články. Internacionalizácia podnikových činností.