M. Jusko: O ozdravovaní bánk sa popísali hromady papiera, treba konečne konať - Kovalčík, Ján
Význam urýchleného ozdravenia najväčších slovenských bánk. Prežívanie vysokých úrokových marží. NBS môže poskytovať návrhy na riešenie problémov, ale konečné rozhodnutie na ozdravenie bánk musí urobiť vláda. Musia sa prijať konkrétne opatrenia. Potreba riešiť problémy, kde sa ešte dá a kde nie, musí dôjsť k likvidácii banky. Otázka bankového dohľadu.