Skupiny nepodnikateľských subjektov na Slovensku a ich účtovná závierka - Kordošová, Alena, 1970-
S nárastom sociálnych potrieb spoločnosti rastie i počet nepodnikateľských subjektov. Členenie nepodnikateľských subjektov v SR a legislatívna úprava ich účtovníctva. Účtovná závierka týchto účtovných jednotiek.