Leasing nehnuteľností vo vzťahu k daniam z príjmov a k ostatným daniam - Majcher, Milan
Leasing nehnuteľností vo vzťahu k daniam z príjmov. Výhody a nevýhody leasingu nehnuteľností. Podmienky nájomcu predmetu leasingu nehnuteľností investícií. Kritériá rozhodovania prenajímateľa predmetu leasingu nehnuteľností.