Vývoj slovenskej sociálnej sféry - Magvaši, Peter
Vývoj slovenskej sociálnej sféry od roku 1995. Základné normy a princípy upravujúce sociálnu sféru. Vývoj výdavkov na štátne sociálne dávky 1993-1998. Dávky sociálnej pomoci. Úprava podmienok na posúdenie občana v hmotnej núdzi. Úprava výšky peňažných príspevkov na zaobstaranie kompenzačných pomôcok. Vývoj výdavkov na sociálnu starostlivosť od r. 1993-1998.