Medzinárodné obchodné reťazce - Janků, Jana
Z obsahu: Obchod sa aj na Slovensku internacionalizuje. Tí, ktorí sa etablovali na slovenskom trhu medzi prvými, majú výhodu. Ochranárske opatrenia štátu by mali pomôcť adaptovať sa slovenským obchodníkom na podmienky EÚ. Medzinárodné reťazce zapĺňajú stredoeurópsky obchodný priestor.