Strategické aliancie - Brzica, Daneš
Klasifikácia aliancií. Horizontálne, vertikálne a diagonálne aliancie. Intenzita spolupráce v rámci aliancie. Aliancie v automobilovom priemysle. Aliancia a výroba počítačov.