Nelichotivý stav verejných financií - Onuferová, Marianna
Výsledky rozpočtového hospodárenia verejnej správy. Návrh príjmov štátneho rozpočtu na rok 2000. Kvantifikácia výdavkov. Štruktúra príjmov a výdavkov obcí. Problémy s financovaním evidovaného dlhu verejnej správy a tzv. "skrytého" dlhu.