Manažérske účtovníctvo/ 7 systém podnikových plánov a rozpočtov (základné princípy tvorby a využitia systému) - I. - Král, Bohumil
Vymedzenie pojmov plán a rozpočet. Rozdiely v anglosaskej a germanofónnej oblasti. Základné otázky tvorby a využitia systému. Časové dimenzie celého systému. Vzťah podnikových politík k rozpočtom a plánom. Rozpočtová výsledovka, súvaha. Rozpočet peňažných tokov.