Príčiny deficitného vývoja zahraničného obchodu - Burda, Štefan
Súvislosti deficitného vývoja zahraničného obchodu s dynamikou hospodárskeho rastu a štruktúrou agregátneho dopytu. Tempo hospodárskeho rastu SR. Vývoj medziročného rastu vývozu a dovozu. Rozpočtový vývoj slovenskej ekonomiky. Menové a cenové vplyvy. Kurzové vplyvy. Štruktúra dovozu a vývozu. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu SR v r. 1998 a porovnanie s r. 1997. Štatistické údaje.