Quo vadis Eximbanka SR? - Šlahor, Ľudomír
Ekonomické a legislatívne podmienky pre štátnu podporu exportu na Slovensku. Chýbajúca proexportná stratégia štátu. Formy štátnej podpory exportu v zmysle medzinárodných zvyklostí. Postavenie a úlohy Eximbanky SR. Zásady činnosti a koncepcia Eximbanky. Charakteristika vonkajšieho prostredia slovenskej ekonomiky.