Nevyhnutnosť reformy sociálneho poistenia v Slovenskej republike - Szabo, Michal
Analýza faktorov vedúcich k nevyhnutnosti sociálnej reformy. Základné riziká systému sociálneho poistenia. Princípy reformy sociálneho poistenia. Krízové opatrenia prechodu. Diverzifikácia systému sociálneho zabezpečenia. Diverzifikácia zdrojov v sociálnom poistení. Reforma dávkového systému. Úloha štátu v systéme sociálneho poistenia.