Funkcie minimálnej mzdy a prístupy k jej valorizácii - Barošová, Margita
Teoretické vymedzenie pojmu minimálna mzda. Funkcie minimálnej mzdy. Minimálne mzdy v krajinách OECD. Situácia v krajinách EÚ. Celková situácia v SR. Vývoj hodnotových ukazovateľov súvisiacich s ekonomickou funkciou minimálnej mzdy SR za obdobie rokov 1991-1998. Vývoj hodnotových ukazovateľov súvisiacich so sociálnou funkciou minimálnej mzdy v SR.