S nami to ide ľahšie ČESMAD Slovakia
História vzniku Združenia československých medzinárodných automobilových dopravcov ČESMAD v Prahe a Bratislave. Združenie ČESMAD Slovakia - združenie cestných dopravcov v Slovenskej republike. Poslanie a úlohy združenia.