Marketing v modernej korporácii 2 Východiskové koncepcie marketingu a marketingové stratégie - Kassay, Štefan
Marketingová terminológia, definície, pojmy. Štyri východiskové koncepcie marketingu z hľadiska vývoja v súvislosti s pochopením marketingu podľa Horákovej: 1. Výrobná koncepcia. 2. Výrobková koncepcia. 3. Predajná koncepcia. 4. Marketingová koncepcia. Významná rola marketingu v korporačnom manažmente. Strategický marketing, jeho plánovanie a riadenie.