Austrálie - Revaj, Libor
Makroekonomické výsledky Austrálie. Charakteristika austrálského zahraničného obchodu. Zahranično - obchodné vzťahy Českej republiky a Austrálie. Možnosti uplatnenia českých firiem na austrálskom trhu. Daňová reforma.